Burak Yılmaz imzayı attı "Yeni bir meydan okuma"

Trabzonspor'da Burak Yılmaz sözleşme imzaladı.

Burak Yılmaz imzayı attı "Yeni bir meydan okuma"

Trabzonspor 3 yıllık anlaşmaya vardığı Burak Yılmaz ile sözleşme imzaladı.


Medicalpark Arena’da düzenlenen imza törenine Başkan Muharrem Usta katıldı.

Muharrem Usta, yaptığı açıklamada bugünün Trabzonspor için çok önemli bir gün olduğunu belirterek, “Trabzonspor ve Türk futbol tarihinde çok önemli yeri olan Burak Yılmaz’la yenden bir yolculuğa başlıyoruz. Burak kendi yuvasına döndü. Attığı gollerle herkesin kabul ettiği bir futbolcu. O bir gol makinesi. Trabzonspor açısından bir yapılanmadan geçiyoruz ve herkesin beğeneceğini bir takımı yeniden dizayn ediyoruz. Herkesin beğeneceği iyi bir takım ortaya çıkacağı bu dönemde Burak Yılmaz önemli bir oyuncuydu. Çin’de çok iyi bir yaşamı varken, önemli bir kazancı varken, Türkiye’ye ve Trabzonspor’a dönmek çok önemliydi. Evet Trabzonspor’ dönmek istiyorum. Trabzonspor2da daha yapacağım işler var. Bundan sonra daha büyük şeyler düşünüyorum. Burak Yılmaz’a hoş geldin diyorum. Futbol bir şov ve bu şovun cazibeli olması için topun 3 direk arasından geçmesi gerekiyor. Yöneticisinden futbolcusuna taraftarına kadar herkesin mutlu olabileceği bir şey futbol. Bu yolculuğun içerisinde 2017-2018 sezonunun camiaya taraftarlara, futbolculara Türkiye’ye hayırlı olsun. Gelemsin de emeği olanlara teşekkür ediyoruz. Kendisi de Türkiye’ye gelirse Trabzonspor’a geleceğini söylemişti” dedi.

İMZA TÖRENİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Burak Yılmaz imzayı attı

YENİ BİR MEYDAN OKUMA


Burak Yılmaz, imza töreninde yaptığı açıklamada “Başkanıma teşekkür ediyorum. Söylediklerinden çok bunları bana hissettirmesi çok önemliydi. Çok mutluyum ve heyecanlıyım. Çok şeyler yaşadığım, çok güzel günler geçirdiğim Trabzonspor’a geri döndüm. Yeni bir savaş, yeni bir meydan okuma. Eskiye takılmadan kendimi kanıtlamak istiyorum. Yeni şampiyonluklar yaşamaya geldim. Çok mutluyum. İnşallah Allah utandırmasın.

Burada stadın açılmasına geldiğimizde biraz çekiniyordum. Başkanımız başımızın üstünde yerin var. Bende o gün çok güzel karşılandım. Başkanım orada elimden tuttu ve seni alacağım dedi. Orada başlamadı ama bu çok önemli. Çocuklarımla ilgili bir karar var. Ondan sonra kesin olarak karar verdim. Selçuk iyi bir oyuncudur. Şartlar oluşursa, ben kendisiyle her zaman oynamak isterim.

Yeni bir savaş. Gol krallığını falan geride bıraktım. Gol atarak faydalı olmaya çalışacağım. Beni biliyorsunuz bir atarsam ikiyi atmak isterim. Bu sene 50. Yıl. Ayrı bir sezon. Takım başarılı ise bende başarılıyım demektir.
Milli takıma saygı duyuyorum. 4 maçta galip gelirsek gideceğiz. Bunun için elimizden geleni yapacağız.

Burak Yılmaz imzayı attı

Onur benim kardeşlim. Çok emeği oldu transferimde. Olcay Yusuf, hepsinin çabası oldu. Takımı takip ettim. Önemli olan bizim ne yaptığımız. 2010-2011 ile ilgili düşüncemiz nettir. O sene kavgamızı savaşımızı başkanımız hakkımızı arıyordur. Düşüncelerimiz nettir ve başkanımız bunun savaşını veriyor. Biz önümüze bakmamız lazım. Gelecek sezon neler yapacağız ona bakmamız lazım. Lütfen önümüze konsantre olup önümüze bakalım diye düşünüyorum.
Onazi’ye teşekkür ederim. Beni çok mutlu etti. Belki de teklif kendisinden geldi. 17 numarayı ben giyeceğim. Ona teşekkür ederim.

Açılışta stadın atmosferini gördüğümde oynamak istemiştim. Herkese çok teşekkür ederim. Bu bende baskı yaratıyor ama bunun üstünden gelebilirim. Heyecanlıyım.

Son 3 haftadır sıkı çalışıyorum. Fizik olarak sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de hocamızın takdiri.”
İfadelerini kullandı.

Burak Yılmaz imzayı attı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor