Burak Yılmaz gitmek mi istiyor?

Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın tavrı tepki çekiyor

Burak Yılmaz gitmek mi istiyor?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da Almanya’ya giderek ameliyat olan Burak Yılmaz’ın, kendi geleceği hakkında karar verileceği yönünde yönetim tarafından yapılan açıklamalara verdiği cevap olay oldu.

Genel Koordinatörü Özkan Sümer’in Burak Yılmaz’la gelecek günlerde konuşulacağını ve hakkında karar verileceği yönündeki açıklamalarının hemen ardından sosyal medyadan mesaj yayınlayan golcü futbolcu “Benimle alakalı ne olduğu anlaşılmayan açıklamalar yapmak yerine,arayıp da geçmiş olsun demeyi düşündünüz mü?" ifadelerini kullanarak yapılan açıklamaları küçümsedi.

Burak Yılmaz gitmek mi istiyor?

AMACI NE?

Transfer iddialarını geçiştirmeye çalışan yönetime tepki gösteren Burak Yılmaz, ilk olarak devre arasında yaptığı açıklamasıyla transfer dedikodularının fitilini yakmıştı. Muharrem Usta başkanlığındaki yönetimi de bu nedenle zor durumda bırakan Burak bu kez  2-1 kazanılan Antalyaspor maçının ardından yaptığı “ Kulübümüzle oturup konuşacağız. Ne olacağını göreceğiz. Belki de gitmek daha doğru kulübümüz için. Nasıl sezon başında gelmek daha doğruysa bu sefer de gitmek daha doğru. “ ifadelerini kullanarak yeniden transfer iddialarının artmasına neden olmuştu.
Bu açıklamalar nedeniyle sürekli olarak gündemde kalan ve yönetimi her seferinde “Burak Yılmaz gidecek mi, geleceği ne olacak” sorularıyla baş başa bırakan Burak, Ahmet Ağaoğlu ve ekibini de basına açıklama yapmak zorunda bıraktı. Golcü futbolcu zorunlu olarak yapılan açıklamalara da tavır koydu.

KULÜP MESAJ YAYINLADI

Burak’ın ameliyatı sonrasında kulüp internet sitesinden resmi olarak geçmiş olsun mesajı yayınlanırken bugün sosyal medyadan aranmadığına yönelik açıklama yaparak yönetimi kamuoyunun önüne atması kendi huzursuzluğunun dışa vurumu olarak yorumlandı.

Burak Yılmaz gitmek mi istiyor?

NEZAKET GÖSTERMEDİ

Ayrıca 3 hafta önce sezonu tamamladıktan sonra ameliyat olacağını açıklayan Burak Yılmaz’ın yönetimden izin alarak Almanya’ya gitmek yerine bir anda “Bana bir izin belgesi verin ameliyat olmaya gideceğim” şeklinde yönetime gittiği öğrenildi.

ZEMİN Mİ HAZIRLIYOR?

Burak Yılmaz’ın taraftara yönelik açıklamaları ve yönetime karşı takındığı tavır  “Kamuoyu oluşturup gitmek için zemin mi hazırlıyor? Sorularını akıllara getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor