Burak Yılmaz Fenerbahçelilerin kabusu oldu

Trabzonspor'un yıldız golcüsü Burak Yılmaz adeta Fenerbahçelilerin korkulu rü-yası haline geldi.

Burak Yılmaz Fenerbahçelilerin kabusu oldu
Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, bordo-mavili forma altında 61. golünü Fenerbahçe kalesine göndererek plaka dedi. Son iki haftayı boş geçmeyen forvet oyuncusu Teknik Direktör Ersun Yanal’ın en büyük kozu.
Sezon başında Çin’in Beijing Guoan takımından geri dönen ve Atiker Konyaspor maçında 2, Fenerbahçe maçında attığı 1 golle bordo-mavili takıma önemli bir katkı sağlayan Burak Yılmaz gollerine devam ediyor. Fenerbahçe ile deplasmanda 2-2’lik beraberlikle biten maçta 1 gol atan oyuncu Trabzonspor formasıyla 61. golüne ulaşarak plaka dedi.

Süper Ligde 161 golüne ulaştı.

Sezon başında Trabzonspor’a, Çin’in Beijing Guoan takımından geri dönen Burak Yılmaz, Süper Lig kariyerinde ise 161 golüne ulaştı. Golcü oyuncu Süper Lig’de, Manisaspor formasıyla 9 gol, Beşiktaş formasıyla 7, Eskişehir formasıyla 2, Galatasaray formasıyla 82 ve Trabzonspor formasıyla 61 gol atarak toplamda Süper Lig’de 161 golüne ulaşmış oldu. Öte yandan 2008-2009 sezonunda Fenerbahçe’de top oynayan Burak, Fenerbahçe formasıyla gol atamadı.

Fenerbahçe’yi boş geçmiyor

Burak Yılmaz, Süper Lig’de forma giydiği takımlarla, Fenerbahçe kalesini 6 kez havalandırdı. Milli oyuncu, sarı-lacivertlilere karşı en çok golü ise yeni sezonla birlikte 2009-2010, 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında formasını giydiği Trabzonspor’da attı. Burak, Fenerbahçe’ye karşı attığı 6 golün 4’nü bordo-mavili takımın formasını giydiği dönemlerde atarken, 1 golü Galatasaray ve 1 golü Manisaspor’da forma giydiği dönemde kaydetti.      

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler