Burak Yılmaz: "Buraya gelirken hayalim..."

Burak Yılmaz'dan önemli açıklamalar...

Burak Yılmaz: "Buraya gelirken hayalim..."

Trabzonspor'da yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalan Burak Yılmaz, iki golle geri döndü.


Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendiren ve eksiklerini gideren tecrübeli golcü, "Gol krallığı için bir iddiam yok, çünkü sakatlığım nedeniyle her maç oynamayabilirim" şeklinde açıklama yapsa da krallık yarışındaki iddiasını sürdürüyor.

Sakatlığı nedeniyle üç lig maçında forma giyememesine rağmen 9 gole ulaşan 32 yaşındaki forvet, Galatasaraylı Gomis (12), Göztepe'den Jahovic'in (11) ardından krallık yarışında üçüncü sırayı Alanyasporlu Love ile paylaşıyor. Gol krallığı yarışında ilk 5 içerisinde yer alan tek Türk olan Burak, formunu her geçen hafta artıracağını söyledi. Burak, bordomavililerin elde ettiği 16 puanın 8'ine imza attı.

KUPA KAZANMAK İSTİYORUM

Golcü oyuncu, "Sakatlığım ciddi sorunlar çıkartmadığı sürece takımım için elimden geleni yapacağım. Buraya gelirken hayalim kupa kaldırmaktı. Sezona kötü başladık ama devre arasına kadar her şeyi tersine çevirebileceğimize inanıyoruz. En azından zirve takibini sürdürüp ikinci yarıya iddialı girme düşüncemiz var. Kendimi daha hazır duruma getirmek için elimden geleni yapıyorum. Zaman zaman ağrılarım oluyor ama bu forma için daha iyisini yapmak zorundayım" dedi.

Trabzonspor tarihinde ilk 12 haftada en çok gol atan oyuncusu olan 32 yaşındaki forvet, 2010-11 sezonunda toplamda 13 gol atmıştı. Burak bu kez de 9 gol atarak son 7 sezonun en iyi skorer başlangıcını yapmayı başardı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler