Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu.
"Aynı atmosferi göremedim" diyen genç teknik adam, "Trabzonspor’un çok net bir oyun planı var. Pas oyunuyla üstümüze geleceklerini biliyorduk. Agresif baskı yaptılar. Biz yüzde 50 oranında topa sahip olduk. Bunu yüzde 55’e çıkarabilsek daha iyi sonuç alabilirdik.
Trabzonspor’un iyi forvetleri ve iyi bir kalecisi var. Ama benim oynadığım dönemdeki Trabzonspor deplasmanını hissetmedim.
2010-11 yıllarında biz ısınmaya çıktığımızda dolu tribünler olurdu. Bugün aynı atmosferi göremedim. Herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli" ifadelerini kullandı.
Kaynak: