Burak Yılmaz: Belki de gitmek daha doğru!

Burak Yılmaz maçın ardından konuştu

Burak Yılmaz: Belki de gitmek daha doğru!

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İstenilen oyunu oynamadıklarını ancak kazandıklarını söyleyen Burak " Bugün kazanmak çok önemliydi. Ne olursa olsun kazanmamız gerekiyordu ve kazandık" dedi. 

Sakatlık durumuyla ilgili söylenenlere yanıt veren golcü futbolcu " Eski sakatlığım ile ilgili sorun yaşadığım söyleniyor ancak karnımda problem yaşıyorum. Karımı tamamen uyuşturarak oynuyorum. Bıçak soksanız hissetmem. Ağzı olan konuşuyor ama umrumda değil. Pazartesi günü kendi doktoruma görünmek için gideceğim. FKüçük bir fıtık olabilir. 3 hafta da böyle oynayacağım. Bana oynama diyorlar ama ben böyle bir futbolcuyum. Takımımın ihtiyacı varsa oynarım" ifadelerini kullandı.

BELKİ DE GİTMEK DAHA DOĞRU...

Burak takımdan ayrılacağı söylentileriyle ilgili ise " Devre arasında da söylemiştim yine teklifler alıyorum. Ukalalık olarak algılanmasın. Şartlar şuanda burada yanlış yöne doğru gidiyor. Gitmek istemiyorum ama kulüple oturup konuşacağız. Geldiğim dönem nasıl gelmek daha doğruysa şimi de belki de gitmek daha doğrudur. Başkanımız da söylüyor yüksek maliyetli futbolcularımızla görüşeceğiz diye. Başkanımzıla görüşeceğiz, şartlar iki taraf için de karşılanabilir olursa devam edeceğiz. Gönlüm kalmaktan yana" şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
47 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor