Burak Yılmaz: "Başkanımızın yanındayız"

Burak Yılmaz maç sonu konuştu.

Burak Yılmaz: "Başkanımızın yanındayız"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonsporlu oyuncu Burak Yılmaz, Akhisarspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.


Burak Yılmaz, “Bugün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bizde çok kaliteli ayaklar var. Bir türü kendi oyunumuzu oynayamamanın sıkıntısını çekiyoruz. Camia olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Zor zamanlarda büyük takımlar, karakterler ve büyük olacak oyuncular devreye girerek. Bugünde öyle oldu. Akhisar’ı da tebrik ediyorum.” dedi.

Burak Yılmaz kulübün kongre kararı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Zor zamanlardan geçiren bir kulübümüz var. Büyük oyuncuların ve büyük oyuncu olacak insanların devreye girmesi gerekiyor. Benim başkanımızla ayrı bir bağım var. Beni buraya getirmek kolay değildi. Yeni gelecek olan başkan bana kızabilir ama bunu söyleyebilirim. Soyunma odasına geldi biz konuştu. Canı gönülden takımını seven insanın bu durumda olması beniz üzdü. Bunu konuştuk ve bunun için oynadım. Başkanımızla beraberiz. Bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Trabzon sinirli asabi ama bir o kadarda gönülden bir halktır. Biz başkanımızla beraberiz.” ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz penaltı itirazları yaptığı pozisyonu izleyerek “bence penaltı” dedi.
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor