Burak Yılmaz atarsa Trabzonspor yenilmiyor

Trabzonspor’un hem asist hem de gol krallığı yarışında zirvede bulunan ismi, konu Beşiktaş olunca da umut veriyor.

Burak Yılmaz atarsa Trabzonspor yenilmiyor
Zira Burak Yılmaz, Bordo-Mavili formayla eski adıyla İnönü’de 6 maçta 2 gol attı, o 2 gol de 2 galibiyet getirdi.
Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği ve büyük verim aldığı Burak Yılmaz, şu an için hem asist hem de gol krallığında zirvede yer alıyor. Bu haftaki Beşiktaş sınavı öncesinde de yıldız futbolcu Bordo-Mavililer’in en büyük umudu durumunda. Üstelik sadece son performansı açısından değil, rakamlar da milli futbolcuyu destekliyor.

Dakika farkı da var

6 kez eski adıyla İnönü’de boy gösteren Burak Yılmaz, 2 farklı mücadelede gol attı ve 2 maçı da Trabzonspor kazanmayı başardı. 5 maçta 7 gol atıp 3 de asist yaparak zirveye yerleşen Burak Yılmaz’ın tahtı aldığı dakikalar açısından da çok sağlam.

Örneğin en yakın rakibi Gomis 5 maçta 534 dakika sahada kalırken, Trabzonsporlu futbolcu, sadece 378 dakika süre aldı. Çünkü hatırlanacağı gibi Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçının 20. dakikasında oyundan çıkmış, Göztepe sınavında da sakatlığı sebebiyle hiç oynamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler