Burak Yılmaz açıklaması - "Alma isteğini dondurdu"

Trabzonspor'dan Burak Yılmaz açıklaması.

Burak Yılmaz açıklaması - "Alma isteğini dondurdu"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hacısalihoğlu, "Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de sportif futbol endüstriyel futbola dönüştü. Bu süreçte futbolcular takımlar arasında transfer olmaya başladı. Bunlar bugünkü durumda gerçekleşen hadiseler. Trabzonspor bunun dışında da istese de kalamıyor. Bunun gizlenmesine gerek yok. Burak Yılmaz’la ilgili böyle bir durum var. Ben bu kulübün sahiplerinden gizli bir şey yapmayı doğru bulmuyorum. Transfer gerçekleşmedi. Takım alma isteğini dondurdu diyebiliriz. Kadromuzda bulunan başarılı işler yapmış önemli oyunculardan biri. Hem kendisi hem de Trabzonspor açısından önemli. Trabzonspor bundan yararlanmalı. Bugün Burak’la ilgili oldu yarın başka bir oyuncuyla ilgili olabilir. Dünyada satılmayacak bir oyuncu yok. Yusuf ve Abdülkadir’i kulübün planlaması dışında satmak istemeyiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor