Burak ve Onur için teklif geldi mi?

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz için açıklamalarda bulundu.

Burak ve Onur için teklif geldi mi?

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz için her gün basın organlarında baika bir takıma gideceği yönünde haberler çıkıyor. Son olarak da Ersun Yanal’ı takımın başına getiren Fenerbahçe’nin Burak Yılmaz’a talip olacağı haberleri gündemi meşgul etti. Bu haberler üzerine açıklama yapan Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Trabzonspor’a şu ana kadar herhangi bir teklifin gelmediğini belirtti.

İşte Sağıroğlu’nun açıklamaları:

BURAK VE ONUR AFFEDİLECEK Mİ?

Bence affedilemez. Öyle bir şey yok. Sonuçta bir şey yaptık ve bunun sonunu getirmemiz lazım.

ONUR VE BURAK İÇİN TEKLİF GELDİ Mİ?

Şu ana kadar kulüplerle herhangi bir temasımız yok ama bahsettiğimiz iki oyuncu Türkiye’nin iki starı. Her kulüp tabi ki takımında görmek ister. Ancak bizim mevcut kadromuzla bir doku uyuşmazlığı oldu. Bu arkadaşları kötü futbolcu diye kadro dışı bırakmadık. Genç oyuncu ile yıllanmış oyuncuyu aynı kategoriye koyduğun zaman uymuyor, sıkıntılar oluyor. Bizim yaptığımız hadise sadece bu doku uyuşmazlığını ortadan kaldırmak. Tabi ki bu oyunculara dışardan teklifler gelecek. Galatasaray, Beşiktaş, Fener ve hatta yurtdışından da teklifler gelecek. Çünkü iki tane starı bu oyuncular. Bu oyunculara teklif gelmesi gayet doğaldır ama şu ana kadar kulübe resmi teklif gelmedi.

ONUR VE BURAK’IN TRABZONSPOR’U TFF’YE ŞİKAYET ETMESİ

Beklenen bir olaydı. Sonuçta bu kulübün oyuncuları ve belirli hakkedişleri var. Kadro dışı kalmış oyuncunun da kulübü şikayet etmesi normal. Biz gerekli ödemeyi zamanı geldiğinde yapacağız ve bu oyuncular ile anlaşmaya çalışacağız. Ama bizi şikayet ettiler diye kızacak mıyız? Hiç darılacak kızılacak bir şey yok ortada.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor