Burak transferinin perde arkası: Beşiktaş devreye girdi ama...

Trabzonspor’un Burak Yılmaz transferinin perde arkasında neler oluyor.

Burak transferinin perde arkası: Beşiktaş devreye girdi ama...

Haber61 – Spor Servisi – Günlerdir Trabzonspor’un transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Burak Yılmaz’ın transferinin bir iki gün içinde tamamlanacağı öğrenildi.


Bordo mavili yönetim Çin Kulübü Beijing Guoan ile görüşmelerini sürdürürken tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Çin Kulübünün 6 Milyon Euro Bonservis bedelinde diretmesi sonrasında görüşmeler tıkanma noktasına gelirken daha sonra yapılan indirimle transferde önemli bir mesafe kaydedildi.

Trabzonspor’un Beijing Guoan’a yaklaşık 3 Milyon Euro’luk bir teklif yaptığı ve bu bonservis bedelinde tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi. Trabzonspor’un Burak Yılmaz’a da 3 Milyon Euro civarında bir ücret ödeyeceği gelen bilgiler arasında.

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ

Trabzonspor Burak Yılmaz için görüşmelerini sürdürürken Beşiktaş’ın oyuncu için devreye girdiği ifade edildi. Siyah Beyazlı kulübün Burak’a teklif götürdüğü ancak oyuncunun “ben Trabzonspor’a söz verdim” demesi üzerine aradan çekildiği öğrenildi.

Haber: Tuncay Lakot
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor