Burak, sakatlık dinlemiyor

Burak krallığını gösteriyor

Burak, sakatlık dinlemiyor
Hafta içinde hafif sakatlığı bulunan ve teknik direktör Ersun Yanal’ın “Onu 3-4 hafta dinlendirerek radikal bir karar alabiliriz” dediği Burak Yılmaz, karşılaşma öncesinde 55 yaşındaki teknik adam ile özel olarak görüştü. Kendisini iyi hissettiğini söyleyen tecrübeli golcü, “Bu önemli maçta takım arkadaşlarımı yalnız bırakamam. Herhangi bir problemim yok. Başakşehir karşısında sahada olmak ve takımıma katkı sağlamak istiyorum” ifadelerini kullandı. Bu konuşmanın üzerine 32 yaşındaki futbolcuyu ilk 11’de sahaya süren Yanal, Burak’ın golleri sonrasında büyük sevinç yaşadı. Kritik karşılaşmada 90 dakika sahada kalan ve 2 gol kaydeden tecrübeli oyuncu, Bordo-Mavililer’in sahadan beraberlikle ayrılmasında büyük rol oynadı.

Gözünü Alanya’ya çevirdi 

Turuncu-Lacivertli savunmacılara maç boyunca zor anlar yaşatan tecrübeli golcü, aynı zamanda ligdeki 5. golünü kaydetti. Sezon başında gol kralı adaylarından biri olan Burak, 7 gollü Galatasaraylı Bafetimbi Gomis’in ardından bu alanda ikinci sıraya yerleşti. 2011-2012 sezonunda Bordo-Mavili formayla attığı 33 golün ardından krallık tacını takan deneyimli forvet, bir sonraki sezon da 24 gol atmış ve yine zirvede yer almıştı. Bu sezonda gol krallığını hedefleyen yıldız futbolcu, şimdiden gözünü Alanyaspor karşılaşmasına çevirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler