Burak oyuncu değişikliğine müdahele etti mi?

Çalımbay o iddialara yanıt verdi

Burak oyuncu değişikliğine müdahele etti mi?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Kayserispor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada Burak Yılmaz'ın oyuncu değişikliğine müdahale ettiği ve Mustafa Akbaş'ın yerine Uğur Demirok'u oyuna aldırdığı iddiasına Rıza Çalımbay yanıt verdi.

Böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyleyen tecrübeli hoca şöyle konuştu;

Benim kendi yapım öyle bir şeye zaten izin vermez. Burak zaten o karakterde biri değil. Kendisi buna üzülür. Uğur'un bir problemi çıktı maçtan önce oynatmadık. Kayserispor takımına karşı iki tane Okay ve Uğur gibi çıkacağımız çabuk bir oyuncu gerekiyordu. Biz bu maçta öyle düşündük. Uğur’u hazır görmedim ve Mustafa’ya git dedim. O ara Burak geldi ve bir an önce oyuncu almamız gerekiyor dedim. Uğur’a oynayabilir misin dedim. Oynarım dedi. Bizde gir dedik. Biz öyle çok oyuncu değiştirdik. Bu anlık değişen bir şey. Bir kere öyle bir şeyi ne ben yaparım ne de Burak o olmasın bu olsun der. Bir strateji belirliyoruz. Ona göre kadro çıkarırız. Yardımcılarımın fikrini muhakkak alırım ama karar bende. Mustafa’yı 10 dakika olsa da sokardım. Neden maç temposunu kazansın diye Çok uzun zamandır yok. Öyle bir oyuncuyu batan alırsanız kaybedebilirsiniz. Castillo girmek istedi bekle dedik. Sonradan koyduk. benim olduğum yerde disiplin ön planda gelir. Takım ön planda gelir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor