Burak için son kararı Yanal verecek

Yanal Burak ile görüşecek

Burak için son kararı Yanal verecek
Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Burak Yılmaz’ın Teleset Mobilya Akhisarspor maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Bordo mavili takımda sakatlığı bulunan ve ligdeki maçlarda fedakarlık yaparak sakat oynayan Burak Yılmaz’ın, milli takımın İzlanda ile oynadığı karşılaşmada yeniden sakatlandığı, şiddetli ağrılar çektiği belirtilen oyuncunun milli takım kampından ayrılarak Trabzon’da tedavisine başlandığı belirtildi. 32 yaşındaki forvet oyuncusunun hafta sonu oynanacak Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasına yetişmesinin zor olduğu kaydedildi.

YANAL GÖRÜŞÜP KARAR VERECEK

Süper Lig’in 7’nci haftasında Trabzonspor’un Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmaya da tek antrenmanla çıkan Burak Yılmaz’ın tedavi programının devam edeceği ve dinlendirileceği ifade edildi. Yine de teknik direktör Ersun Yanal’ın Katar’dan döndükten sonra Trabzon’da oyuncu ile bir görüşme yaptıktan sonra net kararını vereceği öğrenildi. Burak Yılmaz, 2017-18 sezonunda bordo mavili takımla 6 maçta forma giydi ve 7 de gol atarak takımının gol yükünü çeken isim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler