"Burak doğru transfer"

Yazarlardan Burak ve Trabzonspor yorumu

"Burak doğru transfer"

Trabzonspor'un Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada takımın gollerini kaydeden Burak Yılmaz'ı ve bordo mavililerin son durumunu yazarlar Levent Tüzemen, Metin Tekin ve Gürcan Bilgiç değerlendirdi.

İşte o değerlendirmeler;

Guiliano ve Medel gelse... (Levent Tüzemen)
Burak taraftarı tribüne çekti… Gol krallığını da zorlar. İlk maçından 2 gol attı ve moralli başladı. Trabzonspor'u iki transferi gerçekleştirememesi sıkıntıya soktu: Guiliano ve Medel... Bu ikisi gelse şampiyonluk için ciddi şekilde yarışta olurdu. Yusuf Yazıcı yetenekli ama Trabzon'u alıp götüremez. Durica'nın yanına iyi stoper, iyi de bir oyun kurucu alınmalı. Yusuf Yazıcı'yla falan olmaz. Burak Yılmaz'a servis yapacak adam lazım. Orta sahadan ona top atabilecek adam şu anda yok.
Levent Tüzemen


Burak doğru transfer... (Metin Tekin)
Burak'ı tarif ederken sadece hızıyla ve koşusuyla iş yapan oyuncu diyemeyiz. Gelişen tecrübesiyle, deneyimiyle daha başka santrfor özelliklerini bünyesine ekledi. Yelpazesini genişletti. Attığı gollere bakalım, birisi kafa golü, birisi de çok iyi bir kontrol ve vuruş golüdür. Sadece koşucu Burak olarak bakmak doğru değil. Trabzonspor'un çok doğru bir transfer yaptığını düşünüyordum. Burak bu maçtan sonra da performansına aynen devam eder. Her oyuncuda böyle olmaz, zamanla atletik özellikler kaybedilir ama kolektif aklınız gelişirse farklı işler yapabilirsiniz. Burak'ta bu var.
Metin Tekin

Takımın saygısını kazandı (Gürcan Bilgiç)
Golle başlaması, galibiyeti getirmesi çok önemliydi. Üstündeki baskıyı atmıştır. O baskı altında kalır mıydı bilmiyorum ama bir kere bundan kurtuldu, kafası rahatladı. Seyirciyi arkasına aldı. Takımın saygısını kazandı. Bu çok önemli... İyi başlaması bu açıdan çok mühimdi. Onur Recep Kıvrak'tı Trabzon tribünlerinin kalbi… Bence bundan sonra Trabzon tribünlerinin kalbi Burak Yılmaz olacak.
Gürcan Bilgiç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler