"Burak 25 gol atar!"

Mehmet Demirkol Burak Yılmaz ve Trabzonspor'u değerlendirdi.

"Burak 25 gol atar!"
Trabzonspor, Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk hafta maçında sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 11 ve 90+2. dakikada 5 yıl sonra bordo mavili takıma dönen Burak Yılmaz kaydetti. Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol şöyle konuştu;

Burak her maç kendini ispat etmesi gerektiğini bilen bir oyuncu. Kariyerinin ilk yıllarını boşa harcadı. Hem kendi hem kulüplerinin de hatası var. Son derece durumun farkında olan iyi bir golcü. Kendini çok geliştirdi. Yüksek yüzdeyle gol bulabiliyor. Ben Çin macerasının onun için iyi olduğunu düşünüyorum. Oyun bakışında farklılıklar oldu. Burak, Ersun Yanal'ın istediği ön alan oyununu oynarsa 25 gol atar. Kontra atak futbolu oynanırsa yine 25 gol atar ama böyle Trabzonspor şampiyon olamaz. Burak gol kralı olur. Her maç kendini ispat etmeyi düşünüyor, maliyetli ama doğru transfer yaptı Trabzonspor. Takımın şu anda şampiyonluk adayı seviyesinde olduğunu söylemek zor.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor