Burak 110 dakikada 3 gol attı

Burak "kral" olduğunu yine gösteriyor

Burak 110 dakikada 3 gol attı
Yeniden Trabzonspor'a dönen Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 2 haftada sahada kaldığı 110 dakikada 3 gol atarak süper bir başlangıç yaptı.

İlk hafta Atiker Konyaspor filelerini 2 kez havalandıran 32 yaşındaki yıldız futbolcu, önceki akşam Fenerbahçe karşısında da oyunda kaldığı 20 dakikada 1 gol bulurken, takımının aldığı 4 puana doğrudan katkı yaptı.

DEREDE STRES ATTI
Burak'ın dün sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğraf taraftarı umutlandırdı. İzin gününü Trabzon'un doğal güzelliklerini gezerek geçiren Burak, bir derede ayaklarını buz gibi suya soktuğu fotoğrafı paylaşarak "Trabzon" mesajını gönderdi. Bu paylaşım, binlerce kez beğenildi.

SAKATLIĞI İÇİN BUGÜN MR ÇEKİLECEK
Derbide kasığından sakatlanarak 20. dakikada sahayı terk eden Burak'ın MR'ı bugün çekilecek. Sonuçlara göre Göztepe maçına yetişip yetişmeyeceği belli olacak.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor