Bunu Yanal da beklemiyordu

Yanal en kötü başlangıcı yaptı

Bunu Yanal da beklemiyordu
Lige 2-0'lık Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan, ardından Gaziantepspor'a 1-0, Osmanlıspor'a 2-0, Aytemiz Alanyaspor'a ise 3-0 mağlup olan Trabzonspor, 5. haftada sahasında Atiker Konyaspor'u 1-0 yenmişti. 6'ncı haftada Kardemir Karabükspor'a deplasmanda 4-0 gibi farklı bir skorla yenilen bordo-mavililer, Yanal yönetiminde en kötü ilk 6 haftalık performansı sergiledi.
 
Karadeniz ekibi, ilk 6 haftada aldığı 2 galibiyet, 4 mağlubiyetle 6 puan topladı ve ligde 12. sırada kendine yer bularak hayal kırıklığı yaşattı.
 
İlk döneminde 9 puan
 
Trabzonspor'da ilk olarak 2007-2008 sezonunun 11. haftasında göreve gelen teknik direktör Yanal yönetiminde bordo-mavililer, 6 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak 9 puan toplamıştı.
 
En fazla puan ikinci dönemde
 
Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in görevinden ayrılmasının ardından 12 Kasım 2014'te 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak ikinci kez Trabzonspor'un başına geçen Ersun Yanal, 6 haftalık periyotlarda en iyi performansını bu dönemde göstermişti.
 
Yanal yönetiminde bordo-mavili takım, 6 haftada 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alırken, 10 puanı hanesine yazdırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler