"Bunlar Trabzonspor'u yönetemiyor"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un eski yönetici Sebahattin Çakıroğlu, Bordo Mavili kulübün divan kurulu toplantısına katılmayan yönetimim sert bir dille eleştirdi. Çakıroğlu, “ Başkan yönetim anlayışına uygun bit davranış. Kavgacı ve ayrışma durumu

"Bunlar Trabzonspor'u yönetemiyor"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un eski yönetici Sebahattin Çakıroğlu, Bordo Mavili kulübün divan kurulu toplantısına katılmayan yönetimim sert bir dille eleştirdi. Çakıroğlu, “ Başkan yönetim anlayışına uygun bit davranış. Kavgacı ve ayrışma durumu Trabzon camiasını ne hale getirdi görüyoruz. Trabzonspor’da hep fikirsel çatışmalar olurdu ama bu başkan ile çatışmalar farklı bir boyut kazandı.

Trabzonspor için inşallah başarılı yılları olur. Trabzonspor’un en büyük problem yönetim yok. Bu takımda yönetici yok; bunu başkanın vermiş olduğu demeçlerden de görüyoruz. Bazen tek adamlık olur ama burada olmuyor işte kamuoyu görüyor. Trabzonspor’un para pul derdi yok görüyorsunuz takımın her zaman oynayacağı 4 sıraya bile oynayamıyorlar." dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor