Bülent Uygun iyice haddini aştı! Trabzonsporlu yöneticiye...

Bülent Uygun Trabzonsporlu yöneticiye ağır sözlerle yüklenerek haddini aştı.

Bülent Uygun iyice haddini aştı! Trabzonsporlu yöneticiye...
Şike döneminin kahramanlarından biri olan ve bu suçtan hapisde yatan Bülent Uygun, gittiği her takımda başarısız olmasını eleştiren Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Nevzat Aydın'a çok sert ifadelerle yüklendi.

Haddini aşan cümleler kuran Uygun, Aydın'ın ünlü yemeksepeti şirketi için lağım sepeti benzetmesi yaparak zavallı dedi.

İçindeki kini kusan Uygun'un açıklamaları şöyle;

“Nevzat Aydın konusunda suçlu PFDK’dır. Onla ilgili şikayette bulundum. Bildiği bir şey varsa mahkemeler orada. Çok marjinal bir arkadaş. Tavuk kıyafeti giyip fotoğraflar paylaşan biri. Çok umrumda olan biri değil. Lağım sepetinin sahibi olması, kendi yönetiminden dayak yediği bile söylenen biri. Hatta futbolcu transferinde devreye girip 700 bin Euro’ya tamam olan adamı kulübe 1 milyon 700 bin Euro’ya imza attırdığı söylenen, hakkında böyle iddialar olan bir adamdan bahsediyoruz. Türk futbolunda ne yapmış! Sadece kurduğu lağım sepeti midir nedir, ismini de bilmiyorum, bir şirketi var. Onu satmış, onu da arkadaşları kurmuş zaten. O tweet atar, oradan mutlu olur. Zavallı, garip bir adam. Sabaha kadar gülüyorum onun haline” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler