Bülbüloğlu: Ne kadar sorun olursa olsun...

Önder Bülbüloğlu Haber61'e konuştu

Bülbüloğlu: Ne kadar sorun olursa olsun...

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor yöneticisi Önder Bülbüloğlu, Trabzonspor Sivasspor maçı öncesinde Haber61'e açıklamalarda bulundu.


Bülbüloğlu şöyle konuştu: "Sıkıntılı günler yaşıyordu kulübümüz. Sağolsun kimse de kırmadı bugün bir araya geldik. Birlik ve beraberlik mesajının büyük önemi vardı. Trabzonspor büyük bir camia. Ne kadar sorun olursa olsun. Kenetlenerek bunu aşacağımıza inanıyoruz."

Fenerbahçe - Beşiktaş kupa maçında Şenol Güneş'in Fenerbahçe taraftarlarınca saldırıya uğramasını 'facia' olarak niteleyen Bülbüloğlu şunları söyledi: "Kabul edilebilir bir şey değil. Şenol hocaya yapılana çok üzüldük. Bizden biri olduğu için çok üzüldük ama olay başlı başına bir facia zaten. Ben hep futbolun güzelliklerinin sahada yaşanmasını isteyen kin ve nefret tohumlarının üzerinde olmaması gerektiğini söyleyen bir spor yöneticisiyim. burada kulüplere büyük görevler düşmekte. Taraftarı sükunete, sulha  davet etmesi gerekiyor. Yaşananları şiddetle kınıyorum. Olmaması için tüm spor kulüplerinin bir araya gelip çözümü masaya yatırması gerektiğini düşünüyorum."

Sivasspor karşılaşması için Bülbüloğlu,  "Çok önemli bir maç bizim için. Bundan sonraki bütün maçlarımız önemli. İnşallah maçı alırız" temennisinde bulundu. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor