Bülbüloğlu: İlk icraatımız Özkan Sümer hocayı getirmek oldu

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun listesine katılarak yeniden yönetime talip olan Önder Bülbüloğlu, Kayserispor maçı öncesi Haber61'e konuştu.

Bülbüloğlu: İlk icraatımız Özkan Sümer hocayı getirmek oldu

Haber61 / Spor Servisi / Özel

Muharrem Usta yönetiminden istifa eden ve şimdiki aday Ahmet Ağaoğlu'nun listesinde yer alan Önder Bülbüloğlu, kongre sürecini değerlendirdi.


Bülbüloğlu şöyle konuştu: "Trabzonspor'a yakışan, herkesin demokratik hakkını kullandığı, eleştirisini yaptığı ve mümkün mertebe sabırla dinlediği bir genel kurul oldu.

İLK İCRAATIMIZ ÖZKAN SÜMER HOCAYI GETİRMEK

Yeni yönetim ilk icraatını henüz sçeilmeden Özkan Sümer hocayı getirmekle yapmış oldu. Bu işin sportif, mali ve sosyal boyutu var. Bence her 3 parametre içinde bu işi yönetecek arkadaşlar bu yönetim kurulunda var. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde götürebilirsek Trabzonspor'a faydalı olacağına inanıyorum. 

Biz daha yönetim kurulu olmadık, seçilmedik ve ilk toplantımızı yapmadık. Yaptığımız  toplantı genel kurula hazırlık içindi. Genel stratejileri başkanımız dün açıkladı. Altyapıya büyük önem verilecek, mali anlamda toparlanma, mali kaynak yaratma, yükü uzun vadeye yayarak nefes alanı yaratmak ve ondan sonra sportif başarının gelmesini beklemek. 

İSİM SPONSORU DEĞİŞECEK Mİ?

Şu anda stat isim sponsorluğu verilmiş ve parası alınmış halde. Şimdu bunları konuşmanın yeri değil. Bizim önce bankalarla masaya oturmamız gerek. 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler