Bülbül’den istifa iddialarına yanıt

1461 Trabzon Kulüp Başkanı Şaban Bülbül İstifa iddialarına cevap verdi. Haber61 Spor Servisine konuşan Bülbül açıklamasında, konu farklı yerlere çekilmek isteniyor ve kasıtlı başlıklar atılıyor. Ben o dönemde gidip Mali Genel Kurulumuz var ve bunu seçimli

Bülbül’den istifa iddialarına yanıt

1461 Trabzon Kulüp Başkanı Şaban Bülbül İstifa iddialarına cevap verdi.

Haber61 Spor Servisine konuşan Bülbül açıklamasında, konu farklı yerlere çekilmek isteniyor ve kasıtlı başlıklar atılıyor. Ben o dönemde gidip Mali Genel Kurulumuz var ve bunu seçimli Genel Kurul yapabiliriz şeklinde benim bir önerim oldu.

Bana verilen cevapta şimdi önceliğimiz sizin seçimli genel kurul yapmanız değil. Şua anda daha çok önemli işlerimiz var. Görevinize devam edin cevabını aldım. Bu görüşmelerin ardından 1461 Trabzon’da son durum belli oldu. Ocak ayı 1461 Trabzon için kritik bir ay olacak ve netleşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler