Bulak'tan Yanal'a eleştiri

"Trabzonspor kazandı ama kenardan müdahalelerde sorun var"

Bulak'tan Yanal'a eleştiri
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Osmanlıspor'u 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından TRT Spor'da maçı yorumlayan Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Trabzonlu Giray Bulak, takımda düzelme olduğunu ancak bazı sorunlar olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un ilk yarıda daha iyi bir planlama olması durumunda çok daha iyi yerlerde olabileceğini belirten Bulak, Teknik Direktör Ersun Yanal'ı ise oyuna yaptığı müdahaleler nedeniyle eleştirdi.

İşte Bulak'ın değerlendirmeleri;

Trabzonspor topu daha çok tutmaya başladı. Daha önce topu öne vuruş ve öne koşma şeklinde oynuyorlardı. Orta saha ağırlıklı oynamaya çalışan bir Trabzonspor vardı. Ben özeliikle Castillo ve Olcay'ın çok büyük katkı yaptığını düşünüyorum. Ama ben bugün gördüğüm kadarıyla kenardan oyuna yapılan müdahalelerde sorun olduğunu düşünüyorum. İyi oynayan Castillo'yu oyundan çıkarıp Medjani'yi orta sahaya yerleştirdiniz. Burada bir hata yaptınız, o hatayı düzeltmek için ikinci hatalı değişikliği yaptınız. Rodallega'yı da son dakikalarda oyuna aldınız. Halbuki Rodallega daha önce oyuna alınsa rakip saldırırken daha rahat gol bulabilirdiniz. Az daha elinizdeki maçı veriyordunuz. Trabzonspor kazandı ama bazı sorunlar var. Bugün pas yüzdesi çok kötüydü. Trabzonspor attı kazandı, kazanan da haklı olur. Savunmaya yapılan takviyelerle orası oturdu. Hocanın bir şansı da başkanın iyi olması. Sezon başında yapılan saçma sapan transferler vardı. Şimdi toparladılar. Trabzonspor ilk yarıda iyi bir yapılanma yapsaydı ve 10 puan daha fazla alsaydı bugün bakın nerede olurdu.  Öte yandan Muslera Galatasaray'a ne kadar katkı sağlıyorsa aynı şekilde Onur'da Trabzonspor'a sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor