Bulak: "7 hoca değiştiren yönetimle..."

Trabzonspor'un Şota'yla yollarını ayırmasının ardından birçok teknik adamın ismi kulüple anılmaya başladı.   Bu isimlerden birisi de 2000-2002 yılları arasında kulübü çalıştıran Giray Bulak. Tecrübeli teknik adam, adının Bordo Mavililer'le anılması üzerin

Bulak: "7 hoca değiştiren yönetimle..."
Trabzonspor'un Şota'yla yollarını ayırmasının ardından birçok teknik adamın ismi kulüple anılmaya başladı.
 
Bu isimlerden birisi de 2000-2002 yılları arasında kulübü çalıştıran Giray Bulak. Tecrübeli teknik adam, adının Bordo Mavililer'le anılması üzerine açıklamalarda bulundu. 
 
Bulak, "Trabzonspor yönetimi ile görüşmedik. Ayrıca görüşsek bile 2,5 yılda 7 hoca değiştiren bir yönetimin teklifini kabul etmezdim. Trabzonspor'un şampiyonluğa oynayacak bir kadrosu var. Mental anlamdaki sıkıntılar aşılırsa her şey yoluna girer. Bütün Türkiye bize hocalık anlamında inanıp güveniyor ama kendi yöremizin insanı bize güvenmiyor" sözlerini söyleyerek hakkında çıkan haberleri yalanlamış oldu.
 
(FANATİK)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor