"Bu yönetim taraftarın yüzüne nasıl bakacak?"

Trabzonspor’un eski 2. başkanlarından Muhittin Öztürk çok sert açıklamalarda bulundu.  Taka Gazetesi’ne konuşan Öztürk, Trabzonspor başkan ve yönetimini yerden yere vurdu. Öztürk, yönetimin transferlerden hiçbir şey anlamadığını vurgulayarak, “Önceki akşa

"Bu yönetim taraftarın yüzüne nasıl bakacak?"
Trabzonspor’un eski 2. başkanlarından Muhittin Öztürk çok sert açıklamalarda bulundu. 
 
Taka Gazetesi’ne konuşan Öztürk, Trabzonspor başkan ve yönetimini yerden yere vurdu. Öztürk, yönetimin transferlerden hiçbir şey anlamadığını vurgulayarak, “Önceki akşam oynanan maçta her ikisinin performansını da gördük. Bu durum şunu da göstermiştir ki; Trabzonspor 26 transferini de yanlış yapmıştır. Bu yönetimin istifa etmeyip kongre kararı almamalarının ne çıkarları olduğunu düşünmeye başladık. Ben 15 sene önce yöneticiliği bıraktım. Biz yöneticiliğimiz döneminde çok iyi intibalar bıraktık. Taksiye bindiğimizde alış veriş merkezlerine gittiğimizde herkes bizi tanıyor bize saygı duyuyor ‘sizi arıyoruz’ diyorlar. Şimdi düşünüyorum da bu yönetim görevi bıraktığında taraftarın yüzüne nasıl bakacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler