Bu Trabzonspor çok başka

Trabzonspor 2017'ye tam anlamıyla damga vurdu

Bu Trabzonspor çok başka

Süper Lig’de 2016 yılını önce Başakşehir’e 1-0, ardından Fenerbahçe’ye 3-0 yenilerek kapatan Trabzonspor, yeni yılla birlikte adeta yeniden doğdu.


Takıma katılan yeni oyuncular ve eldeki isimlerle birlikte teknik direktör Ersun Yanal’ın yeniden yarattığı Trabzonspor, süper bir seri yakaladı. Galatasaray maçı öncesi ligde 8 maçtır namağlup olan Bordo-Mavililer, bu serisini Galatasaray karşısında da sürdürdü. 2017’ye Bursa galibiyetiyle başlayan Karadeniz temsilcisi, bu dönemde Bursa’nın yanı sıra Kasımpaşa, Gaziantepspor, Osmanlıspor, Karabükspor ve Akhisar’ı yenmeyi başaran Trabzon, dün de ilk yarıda deplasmanda devirdiği Sarı-Kırmızılılar’ı, sahasında da mağlup etti. 

Tek yenilgisiz takım

Namağlup serisini 9 maça çıkarıp, üst üste üçüncü galibiyetini elde eden Yanal’ın öğrencileri, ligin tek yenilgisiz takımı unvanını da sürdürmeyi başardı. Trabzon, milli aranın ardından Karadeniz derbisinde Rize’yi (d), sonra da evinde Beşiktaş’a çelme takmaya çalışacak.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler