Bu tablolara iyi bak Tudor!

Tudor'un sözlerini yalanlayan istatistikler

Bu tablolara iyi bak Tudor!

Hırvat hoca, “Trabzonspor’un futbol anlayışı eskide kaldı” dedi ama Karadeniz ekibinin çağdaş futbolun tüm gereksinimlerini yerine getirdiğini tablolar net ortaya koyuyor

Süper Lig'in 4'üncü haftasında 3-1 kazandığı G.Birliği karşılaşmasının ardından 5 maçtır galibiyet hasreti çeken bordo-mavililer, 10'uncu hafta mücadelesinde G.Saray'ı mağlup ederek kötü gidişata 'dur' dedi. 5 maç aradan sonra galibiyet hasretine son veren Trabzonspor alt sıralardan uzaklaşırken, üst sıralardaki rakipleriyle de puan farkını azalttı. Bu önemli derbide kalecisinden forvetine kadar tam bir takım kimliği sergileyen, 90 dakika sahada savaşan ve muhteşem taraftarı ile bütünleşen Karadeniz ekibinde yüzler gülüyor.

BÖYLE FUTBOL MU KALMADI?
G.Saray'ın hocası Tudor yenilgi sonrası, "Uzun toplar, devamlı ikinci toplar için mücadele eden, top oynamaktan ziyade böyle bir futbol oynamaya çalışan takım bulduk karşımızda. Artık böyle futbol kalmadı" demişti. Ancak maçın istatistikleri Tudor'u yalanladı. Ortaya çıkan tablo Hırvat hocanın söylediklerinin doğru olmadığını ispatlıyor. Çünkü Trabzonspor hemen bütün istatistiklerde ezeli rakibinin önünde. Tudor'un dediği gibi futbol oynamak istemeyen değil, tam anlamıyla futbolun gerekliliğini sergileyen bir takım karşımıza çıkıyor.

İşte o istatistikler;
Tudor'un sözlerini yalanlayan istatistikler
Tudor'un sözlerini yalanlayan istatistikler
Tudor'un sözlerini yalanlayan istatistikler

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor