"Bu maçı defans hattı belirler"

Trabzonspor'un eski futbolcusundan maç değerlendirmesi

"Bu maçı defans hattı belirler"
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Bu akşam saat 19.30'da başlayacak olan maç öncesinde Trabzonspor'un sevilen eski futbolcularından Giray Kaçar sosyal medyadan maçla ilgili yorumlarda bulundu.

Bordo mavililerin eski kaptanlarından Giray Kaçar, Trabzonspor'un bu maçta biraz daha defansif düşünmesi gerektiğini belirtti.

Hubocan'ın bugün sağbekte ya da stoperde oynamasını beklediğini kaydeden Kaçar " Orta sahada Okay Kucka Sosa olmalı. Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir dinlenebilir." ifadelerini kullandı. Taraftarların yorumlarını da yanıtlayan Kaçar, Hubocan ve Durica'nın birlikte oynayıp oynayamayacağı ile ilgili gelen soruya " Bir yerden başlamalı sağ bek ya da stoper  sonuçta aynı dili konuşuyorlar ve tanıyorlar birbirlerini" şeklinde cevap verdi.

Trabzonspor'un bu maçta daha defansif olması gerektiğini belirten Giray Kaçar " Bu maçta Sosa, Yusuf, Kucka çok ofansif ofansif orta saha oluyor. Trabzon'da olur. Ama bu maçı defans hattı belirler" ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor