"Bu kabustan uyanacağız"

Geldiği günden itibaren elde ettiği başarısız sonuçlarla eleştirilerin odağındaki isim haline gelen teknik direktör Hami Mandıralı, bu kabustan uyanacaklarını söyledi. Pazar günü oynayacakları Torku Konyaspor maçını kazanarak takımın rahat bir nefes almas

"Bu kabustan uyanacağız"
Geldiği günden itibaren elde ettiği başarısız sonuçlarla eleştirilerin odağındaki isim haline gelen teknik direktör Hami Mandıralı, bu kabustan uyanacaklarını söyledi. Pazar günü oynayacakları Torku Konyaspor maçını kazanarak takımın rahat bir nefes alması için gereken tüm mücadeleyi göstereceklerini belirten Mandıralı, "Bu kabustan çıkacağız" ifadesini kullandı.
 
Mutlaka kazanacağız 
Bordo-mavili teknik adam, Osmanlıspor maçında aldıkları mağlubiyetin gerçekten büyük bir hayal kırıklığı olduğunu belirterek, "O karşılaşmayı kazanacağımıza olan inancımız tamdı. Ancak istediğimiz bazı şeyler olmadı.
 
Konyaspor ile oynayacağımız maç bizim için mutlaka kazanılması gereken bir 90 dakika olacak. Aksi bir durumu ne düşünüyoruz ne de konuşuyoruz. Takımdaki tüm futbolcular bu durumun farkında" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler