Bu hakemlerle nereye kadar?

Trabzonspor yine hatalı hakem kararlarıyla karşı karşıya kaldı

Bu hakemlerle nereye kadar?

Trabzonspor , Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun kurbanı oldu. Uğurlu, gole giden Abdülkadir Ömür’ü indiren Uğur’u atamadı, maçın kaderi ile oynadı.

Trabzonspor, 5 sezon sonra çeyrek finale yükseldiği Türkiye Kupası ilk maçında 1. Lig ekibi Ümraniyespor ile 0-0 kaldı. Bu skor ile 26- 27-28 Şubat'ta oynanacak karşılaşma öncesi avantaj kaybeden Fırtına, bir kez daha hakem kurbanı oldu. Başakşehir sınavında Halil Umut Meler ile VAR hakemi Fırat Aydınus, Sivas maçında Alper Ulusoy, puan kayıplarına neden olmuştu.

KIRMIZI OLMALIYDI
Dün de sahneyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu aldı. 50. dakikada Abdülkadir Ömür, Ümraniyespor'da son adam olan Uğur'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Uğurlu, topun köşeye gittiğini işaret ederek sarı kart verdi. Trabzonlu taraftarlar ise "Abdülkadir düşürüldüğü için top çapraza gitti. Kesin kırmızı kart olmalıydı" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor