Bu gece nasıl uyuyacaksınız

İstanbul’da oynanan Galatasaray Trabzonspor karşılaşmasında hakem Deniz Ateş Bitnel, bordo mavili kulübe karşı ortaya konulan genel tutumu resmen açığa vurdu. Sezon başından beri sistemli şekilde hemen her maç doğranan Trabzonspor’a karşı hakemler bu kez

Bu gece nasıl uyuyacaksınız

İstanbul’da oynanan Galatasaray Trabzonspor karşılaşmasında hakem Deniz Ateş Bitnel, bordo mavili kulübe karşı ortaya konulan genel tutumu resmen açığa vurdu.

Sezon başından beri sistemli şekilde hemen her maç doğranan Trabzonspor’a karşı hakemler bu kez niyetlerini net olarak  gösterdi. Galatasaray maçında Trabzonspor’a karşı verilen kararlar ve kırmızı kartlarla ev sahibi ekibin kazanması için elinden geleni yapan ancak yetmeyince uydurma bir penaltıyla 3 puanı hediye eden Deniz Ateş Bitnel bordo mavili camiadan büyük tepki çekti.

Trabzon’da TFF binasına tepki gösterilmesine kadar giden olaylarda yaşananların gerçek sorumlusu olarak TFF Başkanı Yıldırım Demirören başta olmak üzere MHK gösterildi. Trabzonspor'un emeğini çalanlara tepkiler çığ gibi büyürken Süper Lig'in artık tiyatroya döndüğü ve futbolun sahada değil masabaşında oynandığına dikkat çekildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor