"Bu bir futbol katliamı!"

Süper Lig'de deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olarak Avrupa Ligi yolunda ağır bir darbe alan Trabzonspor'u yorumlayan eski Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu dikkat çeken bir ayrıntıyı paylaştı. Sosyal medya hesabı üzerinden görüşlerini paylaşan Hacıs

"Bu bir futbol katliamı!"
Süper Lig'de deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olarak Avrupa Ligi yolunda ağır bir darbe alan Trabzonspor'u yorumlayan eski Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu dikkat çeken bir ayrıntıyı paylaştı.
 
Sosyal medya hesabı üzerinden görüşlerini paylaşan Hacısalihoğlu iki takım futbolcularının da son 20 dakikada mücadeleden düştüklerini belirterek TFF'nin hava sıcaklığına rağmen saat 16.00'ya maç koymasını "Futbol katliamı" olarak değerlendirdi.
 
TFF'nin kendine yakışan bir uygulama olduğunu belirten Hacısalihoğlu yorumunda şu ifadeleri kullandı;
 
BENCE...
Trabzonspor Eskişehir'e 2-0 yenildi.
Dikkat ettiyseniz,son 20 dakikada her iki takımında oyuncuları bırakın mücadele etmeyi, önlerindeki topa dahi müdahale edemediler. Bu nedenle, bugünki maçla ilgili oyuncularımızı eleştirmek biraz haksızlık olacak..
Diyeceksiniz ki,hava şartları böyle olmadığı zaman bizim takım ne yapıyordu ki bugün,ne yapsın.
Bunda da haklısınız.
Ancak,yinede bu hava sıcaklığında,bu saatte maçları yaptırmak, bir futbol katliamıdır.
Bugünki tff nin anlayışına da yakışan budur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor