Bruno Peres'e övgü geldi: Cankurtaran

Spor yazarı Mehmet Demirkol, Trabzonspor'un başarılı isimlerinden Bruno Peres'i övdü

Bruno Peres'e övgü geldi: Cankurtaran

Trabzonspor'un Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak ligin ilk yarısını lider tamamladığı maça dair spor yazarı Mehmet Demirkol değerlendirmelerde bulundu

İşte Demirkol'un Fanatik'teki yazısından ilgili bölüm;

Uğurcan usta olduğu uzun toplara başvurdu ama Muhammed uzatma dakikalarına kadar hep pasla başladı. Trabzonspor burada baskı yapıp zaman zaman top kaptı ama ilk yarıda Cornelius’un direkten çıkan topu dışında finale ulaşamadı. Caiçara dışında çizgiye inen kanat savunmacısı da olmadı. Özellikle Peres. Guldbransen tehdidiyle oynadığından. Emre Belözoğlu soldan savuma arkasına sarkma planlamıştı ama Bruno Peres mükemmele yakın bir savunma performansı gösterdi. İkinci yarıda Guldbrandsen ve Okaka'ya yetişip şutu attırmayışıyla cankurtan oldu. Tabii Hamsik'ten de bahsetmek lazım. Büyük bir ustalıkla ideal stoperlerini kullanamayan takımını rahatlattı. Mükemmel bir oyun görüşüyle takımını idare etti. Başakşehir de yardımlaşmayla Bakesetas'ı çok iyi karşıladı. Etkili olmasını engelledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor