Bozoğlu: Bu ekibin bir araya gelmesi şanstır

Mesut Çağlar Bozoğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Bozoğlu: Bu ekibin bir araya gelmesi şanstır
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da başkan adayı Ahmet Ağaoğlu'nun yönetim listesinde yer alan Mesut Çağlar Bozoğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Bozoğlu şöyle konuştu;

Katılımın daha coşkulu olmasını temenni ederdik. Trabzonspor'un geldiği durumdan dolayı ilgi de biraz azalıyor ama bundan sonra daha coşkulu, bayram havasında, insanların coşkulu olacağı kongreler olacağını düşünüyoruz. Açıkçası üzüldük. 

Trabzon doğumluyum ilkokulu burda okudum Ankara'da Tevfik Fikret Lisesi'nden okudum Lodra'da iş idaresi ve yöneticilik okudum. Sonrasında aile şirketlerimizde genç yaşta yönetim kurulu üyesi olarak işe başladık. Asıl işimizi inşaat tahahhüt. Bugüne kadar aile firması olarak devam ettiriyoruz. 

YÖNETİŞİM OLACAK

Bizim farkımız yönetim anlayışımız olacak. Birlikte yönetmek olacak. Bunun başka tarifi ise yönetişimdir. Trabzonspor sadece yönetimiyle değil sivil toplum örgütleriyle, deneyimli eski yöneticileriyle birlikte oturup ortak aklı oluşturup Trabzonspor'un doğrularını sahip çıkıp yapılan yanlışlardan ders çıkarmak. Eski yönetimleri eleştirme lüksümüz yok. Bizim birliktelik sağlamamız lazım ki sinerji oluşsun. Bu Trabzon insanında var. Bu anlayışla birlikte ortak akla sahip çıkıp, öncelikli sorunları tespit edip, bunları öncelik sırasına göre yönetmek. Bu da insan kaynaklarını, finans kaynaklarını iyi yöneterek olacak. Bu ekibin bir araya gelmesi şanstır. İnanıyorum ki büyük camia yönetimiyle sizlerle bu zor günleri aşacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor