Bosingwa seneye takımda kalacak mı?

Trabzonspor'da Bursaspor'la oynanan karşılaşmada sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Jose Bosingwa'nın transfer döneminde takımdan gönderilebileceği ortaya atıldı.Gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli sözleşmesinin yenilenme

Bosingwa seneye takımda kalacak mı?

Trabzonspor'da Bursaspor'la oynanan karşılaşmada sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Jose Bosingwa'nın transfer döneminde takımdan gönderilebileceği ortaya atıldı.

Gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli sözleşmesinin yenilenmeyeceği ve gönderilebileceği iddiaları basında yer alırken Trabzonspor basın sözcüsü Yakup Aslan Haber61'e açıklama yaparak böyle bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Bosingwa'nın kulüp için oldukça değerli bir isim olduğunun altını çizen Aslan " Bosingwa tıpki Onur gibi bir sakatlık yaşadı. Sakat bir oyuncuyu gönderme gibi bir niyetimiz yok. Onu göndermek gibi bir düşüncemiz de yok." ifadelerini kullanarak Portekizli yıldız hakkında ortaya atılan iddialara son noktayı koydu.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor