Bosingwa hoca olacak mı?

Trabzonspor'da oldukça sevilen isimlerin başında gelen Bosinga için yardımcı hoca veya sportif direktör olabileceği basında öne sürülüyordu. Bosingwa'nın durumuna dair bilgiyi Başkan Muharrem Usta açıkladı. Usta, Bosingwa'nın kendileri için çok önemli bir

Bosingwa hoca olacak mı?

Trabzonspor'da oldukça sevilen isimlerin başında gelen Bosinga için yardımcı hoca veya sportif direktör olabileceği basında öne sürülüyordu. Bosingwa'nın durumuna dair bilgiyi Başkan Muharrem Usta açıkladı.

Usta, Bosingwa'nın kendileri için çok önemli bir isim olduğunu açıklayarak "  O bizim Avrupa'da bir danışmanımız olabilir. İlerde çok iyi bir teknik direktör olacağını inanıyorum. Biz ondan faydalanmak istiyoruz, o da kulübü çok seviyor. Onun gibi önemli birine tabiki ihtiyacımız var. Ancak görevin tanımı henüz belli değil" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor