Bosingwa herkesi şaşırttı!

Çapraz bağları kopan, yarım sezon top oynamayan Portekizli futbolcu U21 takımıyla yapılan hazırlık maçında 11'de sahaya çıktı. 33 yaşındaki yıldız, futboluyla göz doldurdu, özellikle 45 dakikalık stoper performansı Hami hocadan tam not aldı. Akhisar Beled

Bosingwa herkesi şaşırttı!

Çapraz bağları kopan, yarım sezon top oynamayan Portekizli futbolcu U21 takımıyla yapılan hazırlık maçında 11'de sahaya çıktı. 33 yaşındaki yıldız, futboluyla göz doldurdu, özellikle 45 dakikalık stoper performansı Hami hocadan tam not aldı.

Akhisar Belediyespor ile ligde oynayacağı zorlu 90 dakika öncesi Trabzonspor hazırlık maçı oynadı. Bordo-Mavililer, U21 takımıyla karşılaştı. Bu mücadelede yeni transfer Bosingwa ilk 11’de sahaya çıkarken, ilk yarıda stoper olarak görev yaptı. 

Takımın savunmada yaşadığı sıkıntıları göz önünde bulunduran Hami Mandıralı, Portekizli oyuncunun bu bölgedeki performansından oldukça memnun kaldı. Son resmi maçına geçtiğimiz sezon Bursaspor karşısında çıkan Bosingwa, 13 Mayıs 2015’ten bu yana herhangi bir karşılaşmada oynamamıştı. Çapraz bağları koptuktan sonra 6 aylık bir tedavi süreci geçiren tecrübeli oyuncu devamında Porto B takımıyla idmanlara çıktı. 

3-1 kazandılar

Şu anda maç ve antrenman eksiği bulunmasına rağmen Bosingwa dünkü karşılaşmanın en iyi isimlerinden biri olarak dikkat çekti. Bu görüntüsüyle de hem teknik heyeti hem de arkadaşlarını şaşırttı. Öte yandan Fırtına, U21 takımını Cavanda, Muhammet Demir ve Salih Dursun’un golleriyle 3-1 mağlup etti. U21 ekibinin tek sayısını ise Furkan kaydetti. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler