"Bosingwa gelmese transfer yasağı gelecekti!"

Başkan Muharrem Usta, SKY 360'da yayınlanan Telegol programında bomba açıklamalar yaptı.   Usta, bazı kesimlerin eleştirdiği Bosingwa transferiyle ilgili olarak, "Bosingwa gelmese 2.5 milyon euro ödememiz gerekiyordu. O gelmese Trabzonspor'a UEFA'dan geçi

"Bosingwa gelmese transfer yasağı gelecekti!"
Başkan Muharrem Usta, SKY 360'da yayınlanan Telegol programında bomba açıklamalar yaptı.
 
Usta, bazı kesimlerin eleştirdiği Bosingwa transferiyle ilgili olarak, "Bosingwa gelmese 2.5 milyon euro ödememiz gerekiyordu. O gelmese Trabzonspor'a UEFA'dan geçici transfer yasağı gelecekti. 150 milyon TL olan oyuncu giderini, dün itibariyle 78 milyon'a düşürdük. İshak ve Deniz bizimle olmayabilir. Onlar giderse 75 milyon'a düşer. Mbia'da skandal bir sözleşme imzalanmış. Onu da karlı bir şekilde kapattık. TS Club'lar zarar ediyor. Oraya da el atacağız. Maç başı sistemini de anlamıyorum. Kaybediyoruz, futbolcuya para veriyoruz. Bu konuyla da ilgili bir planımız var" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor