Bosingwa 3. oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında dün oynanan Bursaspor karşılaşmasında sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Bosingwa, Bordo mavililerde bu sezon ağır sakatlık geçiren 3. isim oldu.Trabzonspor’da bu sezon ka

Bosingwa 3. oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında dün oynanan Bursaspor karşılaşmasında sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Bosingwa, Bordo mavililerde bu sezon ağır sakatlık geçiren 3. isim oldu.

Trabzonspor’da bu sezon kaptan Onur Recep Kıvrak, 2 Ekim 2014’te UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Legia Varşova maçında sol ön çapraz bağları kopunca İstanbul’da başarılı bir operasyon geçirmişti. Başarılı kaleci, rehabilitasyon sürecinin ardından önceki hafta takımla antrenmanlara katılmaya başladı.

Trabzonspor’un devre arasında Eskişehirspor’dan transfer ettiği Aytaç Kara ise, 22 Mart’taki Akhisar Belediyespor maçında sağ ayak tarak kemiklerinde meydana gelen kırık nedeniyle ameliyat olmuş ve sezonu kapatmıştı. Onur’un sakatlığının ardından takım kaptanlığını devralan Bosingwa, bu sezon bordo mavililerde ağır sakatlık yaşayan üçüncü isim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor