Bordo-Mavi Portreler karakalem sergisi açıldı

Trabzonspor'a emek verenleri geçmişten günümüze resmeden ressam Cem Aşçıoğlu, yaptığı resimleri sergiledi.

Bordo-Mavi Portreler karakalem sergisi açıldı

Trabzon’un yetiştirdiği karakalem sanatçılarından Cem Aşçıoğlu’nun Trabzonspor'un başkanları, yöneticileri ve sporcularını resmettiği Bordo-Mavi Portreler sergisi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde açıldı.

Trabzonspor'un da destek verdiği sergiye Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kuruculardan Salih Erdem, eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman ve Özkan Sümer, eski yöneticiler, divan kurulu üyeleri, Müze ve Arşiv Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun ile efsane futbolcu Kadir Özcan’ın ailesi katıldı.

Sağıroğlu, “Yetiştirdiği değerli spor adamlarıyla bugün bir futbol fabrikası olarak bilinen Trabzonumuz, aynı zamanda emsalsiz bir sanat şehridir. Bu kadim kentimizde yetişen değerli sanatçımız Cem Aşçıoğlu’nun eserleriyle şehrimizin iki köklü kültürünü bir araya getirdik. Trabzon’da sanat ve sporu buluşturduk. Cem kardeşimiz, Trabzonsporumuzun çok değerli başkanları, yöneticileri, futbolcuları ve önemli simalarını bin bir emek ve uğraşla resmederek karakalemle ölümsüzleştirdi. Kulübümüz de bu güzel çalışmayı destekleyerek sizlerle buluşturdu” dedi.

Bordo Mavi Portreler sergisi üç gün boyunca açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor