Bongonda imzayı attı

Trabzonspor'un yeni transferi Bongonda sözleşme imzaladı.

Bongonda imzayı attı

Trabzonspor’un yeni transferi Theo Bongonda Macaristan kampında düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.


Kendisini Bordo-mavi renklere bağlayan imzayı atan Bongonda açıklamalarda bulundu.



İşte Bongonda'nın açıklamalarından satır başları;

“Bana olan güven için teşekkür ediyorum. Türkiye’ye gelmeden önce Galatasaray’da oynamış arkadaşlara sormuştum. Yaşadığım Belçika’da birçok Türk vardı. Birçoğu Trabzonsporlu olanlarda çok iyi yorumlarda bulundular.

Kendim hakkında konuşmayı pek sevmiyorum. Kaliteli bir ligde oynuyoruz. Kendimizi sahaya verip en iyisini yapmak için çalışacağız. Önemli olan burada kalırken kendinizi evinizde olduğunuz gibi hissetmeniz. Burada kaldığım sürede bunu hissettim. Bu devam derse Trabzonspor’da kalmaya devam edebilirim.

Ben bir futbolcuyum. Alkol almıyorum. Herkes kendi hayatından sorumludur. Cevabımı sahada vereceğim.

Dışardan bakıldığında İspanya’ya göre farklı. İspanya’da topla oynamayı seviyoruz, burada fizik gücü daha fazla. Her ülkenin kendi özellikleri var. Bu konuda kendimi geliştireceğim.

Çok fazla sure geçirmedim. Hocanın takımında olmak istiyorsanız koşmanız gerekiyor. Antrenmanlar maç koşullarına yakın geçiyor ve bu da iyi bir şey. Hocanın bu stilini sevdim diyebilirim.

İmza atmadan 4-5 gün önce Trabzonsporlu taraftarlardan yoğun mesaj aldım. Hepsine cevap veremedim. Onlara teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler