Bongonda için yeni iddia!

Bongonda'nın eski kulübüne döneceği iddia edildi.

Bongonda için yeni iddia!

Trabzonspor'da kiralık oynayan ve devre arası kamp kadrosuna alınmayan Theo Bongonda'nın ikinci yarıda Zulte Waregem forması giyeceği iddia edildi.

Bir süredir Serie A'da son sırada bulunan Benevento'nun ilgilendiği Theo Bongonda'nın tercihini Belçika'dan yana kullandığı öne sürüldü. Sky Italia'da yer alan habere göre; Bongonda, Benevento'yu reddetti ve Belçika ekibi Zulte Waregem'de oynamak istiyor. Theo Bongonda, Zulte Waregem alt yapısında yetişmiş ve 2015 yılında Celta Vigo'ya 1.3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Bu sezon Trabzonspor formasıyla 6 maça çıkan 22 yaşındaki Belçikalı, 213 dakika sahada kaldı ve 2 gol attı.

Öte yandan dün Bongonda'nın menajeri futbolcusunun Trabzonspor'a döneceğini iddia etmişti. Bu gelişmelerin üzerine Bongonda'nın hangi takıma gideceği merakla bekleniyor

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler