Bombacı Abdulkadir!

Trabzonspor'un yıldızı Abdulkadir Parmak uzaktan şutlarıyla skoru belirlemeye devam ediyor.

Bombacı Abdulkadir!

24 yaşındaki yıldız yine uzaklardan harika vurdu, bu kez direğe takıldı ancak Ekuban tamamladı.

Altyapısından yetiştiği Trabzonspor'da ilk kez bu sezon resmi maçta A takım formasını giyen ve sezonun ikinci yarısında tüm karşılaşmalarda görev yapan Abdülkadir Parmak, performansıyla takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer almayı başardı. 24 yaşındaki oyuncu, toplamda lig ve kupada 19 maça çıkıp 1295 dakika sahada kaldı. Parmak, bu sürede Türkiye Kupası'nda 4 ve ligde 2 gol kaydederek takımına önemli katkı sağladı. Dün de son derece çalışkan bir görüntü sergileyen Parmak, daha önce uzaklardan attığı goller gibi yine denedi, bu kez direğe takıldı ama Ekuban tamamladı.
Parmak, çok uzaklardan harika goller atıyor.

28. GALİBİYETİNİ ALDI
Fırtına ile Antalyaspor, ligde 46'ncı kez karşı karşıya geldi. Trabzonspor'un 28, Antalyaspor'un 8 galibiyeti bulunuyor. 10 maç ise berabere bitti. Bordo-mavililer bu periyotta 83 gol atarken, kalesinde 44 gol gördü. Ligin ilk yarısında Antalya'da oynanan maç 1-1 bitmişti.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler