Bjelica yeni transferi resmen açıkladı! 6 transfer için tarih verdi

Trabzonspor teknik direktörü Bjelica’dan transfer açıklaması geldi.

Bjelica yeni transferi resmen açıkladı! 6 transfer için tarih verdi

Trabzonspor teknik direktörü Bjelica bu basın toplantısı düzenledi.

Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlenen basın toplantısında transfer ile alakalı bilgiler de veren Bjelica transferde izlenecek yol haritası konusunda ipuçları verdi.

Bjelica açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Sahadaki en büyük amacımız sorumluluk alabilecek oyunculara sahip olmak. Herkesin eşit sorumluluk aldığı bir takım oluşturmak. Hamsik seviyesinde bir oyuncu bulmak kolay değil. Çalışmaya bu kadar aç bir oyuncu bulmak kolay değil. Görüştüğümüz çok oyuncu var. İyi oyuncular aramıza katmak istiyoruz. Ona benzer bir oyuncu bulursak elbette aramıza katmak isteriz. Görüştüğümüz çok oyuncu var. Bunları da değerlendirmeye çalışıyoruz.

Günün her saatinde yeni gelecek oyuncuları konuşuyoruz. 6-7 oyuncu aramıza katmayı düşünüyoruz. Sözleşmesi fesh edilecek ve aramızdan ayrılacak oyunculara göre bu sayılar değişebilir. Kourbelis aramıza katılacak. Onu söyleyebilirim. Görüşmelerimizin devam ettiği oyuncular var. En iyi kadroyu oluşturmak adına mücadele veriyoruz.

Bazı oyuncularla yaptığımız görüşmeler ileri boyuta ulaştı. 30 Haziran'da aramıza muhtemelen 5-6 oyuncu daha katılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor