Bjelica Trabzonspor’un formsuzluğunu o sözlerle değerlendirdi: “Sorunlu bir sezon oldu”

Trabzonspor’da şampiyonluktan sonra beklenen performansın çok uzağında kalınmasını Bjelica değerlendirdi.

Bjelica Trabzonspor’un formsuzluğunu o sözlerle değerlendirdi: “Sorunlu bir sezon oldu”

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de şampiyon olduktan sonra beklenen performansın oldukça uzağında kaldı.

Özellikle de deplasmanda yüzü gülmeyen bordo mavililerde Başkan ve teknik direktör değişimlerinin etkileri, oyunculara da yansıdı.

Ertuğrul Doğan’ın başkanlık koltuğuna gelmesinin ardından takımın başına getirilen Nenad Bjelica, oyuncuların durumunu değerlendirdi.

Oyuncular için sorunlu bir sezon olduğunu ifade eden Bjelica, değerlendirmelerinde “Oyuncular için de sorunlu bir sezon oldu. Abdullah Hoca’nın ayrılışı-bizim gelişimiz arasındaki süreçte oyuncuların kafalarında soru işaretleri olabilir. Öyle bir dönem yaşandı tabii ki”

“Takımı hazırlayabilecek zaman değil. O yüzden adım adım ilerleyerek antrenmanların yoğunluğunu buna göre ayarlayarak gitmeye çalışıyoruz”

“Yaz kampında 6 haftalık çalışma sürecimiz olacak. Yeni sezonun ilk maçında da takımı yüzde 100 hazır hale getirmeye çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor