Bjelica Trabzonspor'u güçlendirmek istiyor! "Takım için çalışmaya aç oyuncular..."

Trabzonspor'un Hırvat teknik direktörü Nenad Bjelica, transfer etmek istediği oyuncu tarzı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bjelica Trabzonspor'u güçlendirmek istiyor! "Takım için çalışmaya aç oyuncular..."

Trabzonspor'da yeni sezona hazırlık çalışmaları sürüyor.

Bordo mavililerin teknik direktörü Nenad Bjelica, takımda görmek istediği oyuncular için "Takım için çalışmaya aç" tabirini kullandı.

Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda oynanacak Giresunspor karşılaşması öncesi yapılan antrenmanda teknik direktör Bjelica, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bjelica, sorulan soru üzerine yaptığı açıklamada "Çok yarışmacı bir takım olmasını umuyorum. Bunu üzerine çalışıyoruz. İyi oyuncuları katmaya çalışıyorum"

"Takım için çalışmaya aç oyuncuları almaya çalışacağız. Oyuncu maaşları konusunda dikkatli olacağız ama bu bizim için bahane olmayacak. Çok iyi oyuncular katacağız aramıza"

Önümüzdeki sezon hedefimiz Trabzonspor’un en yukarıda olabilmesi. Kupalar kazanabilmek için mücadeleye her zaman devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor