Bjelica devreye girdi! "Trabzonspor transferi bitiriyor"

Santrfor bölgesini güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Petkovic transferi için geri sayıma geçti.

Bjelica devreye girdi! "Trabzonspor transferi bitiriyor"

Maxi Gomez ve Umut Bozok'un yanı sıra bir santrforu daha kadrosunda bulundurmak isteyen Trabzonspor, Bruno Petkovic transferinde sona yaklaştı.

Haziran ayından beri Hırvat golcüyü kadrosuna katmak için yoğun uğraş veren Bordo-Mavililer, artık son aşamada. Dinamo Zagreb’in yeni kontrat teklifini bir türlü kabul etmeyen 28 yaşındaki Hırvat yıldız, eski hocası Bjelica ile Trabzonspor’da buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu tarafıyla yapılan görüşmelerde hiç bir pürüz kalmadı hatta bizzat Bjelica devreye girerek Petkovic işini bitirdi.

Satmaya mecbur kaldılar

İlk başta 5 milyon Euro’dan kapıyı açan, sonrasında 4 milyon Euro’ya düşen Dinamo Zagreb’in ise 1 yıl kontratı kaldığı için Petkovic’i satmaktan başka şansı yok. Oyuncu tarafında eli çok güçlü olan Bordo-Mavililer bu kozu kullanırken, Hırvat ekibi ise Şampiyonlar Ligi eleme maçları nedeniyle olabildiği kadar süreci yavaşlatmaya çalışıyor. 2. turda Astana’yı deviren Zagreb ekibi, 8 Ağustos ve 15 Ağustos’ta AEK ile kozlarını paylaşacak.

petkovic-bitiyor-1.jpg

Daha erken de olabilir

Petkovic transferine bu maçların ardından izin verebileceğini söyleyen Dinamo Zagreb Yönetimi, 16 Ağustos tarihini işaret etti. Trabzonspor, her ne kadar daha önce bu işi noktalamaya çalışsa da planlar en kötü ihtimalle 16 Ağustos üzerine yapılıyor. Karadeniz ekibi, 19 Ağustos’ta Galatasaray ile deplasmanda oynanacak ligin 2. hafta maçına Petkovic’i mutlaka yetiştirmek istiyor.

Fizik olarak %100 hazır!

Hırvatistan’da lig 21 Temmuz’da başlarken, Bruno Petkovic takımının 3 maçında da forma giydi. 28 yaşındaki santrfor, Şampiyonlar Ligi 2. tur elemesindeki Astana karşılaşmalarına da 11’de başlamıştı. Yıldız forvet, transferinin tamamlanması halinde fizik olarak yüzde 100 hazır bir şekilde Trabzonspor’a gelecek.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler