Bir stoperden fazlası: Vitor Hugo

Trabzonspor Vitor Hugo'nun golüyle kazandı. Brezilyalı savunmacı defansta da önemli işler yaptı

Bir stoperden fazlası: Vitor Hugo

Süper Lig'de Trabzonspor üst sıralara tırmanmak için kritik Hatayspor virajını dönmek istiyordu. Abdullah Avcı ve öğrencileri sahasında hiç kaybetmeyen Güney temsilcisi önünde çok zorlansa da 3 puanı almasını bildi.

İlk yarı iki takım da birbirini fazla zorlayamadı. Net pozisyonların yaşanmadığı ilk 45 dakika golsüz beraberlikle sonuçlandı. İkinci devreye Hatayspor fırtına gibi başladı. Güney temsilcisi Akintola, Riberio, Diouf ile müsait fırsatlar yakaladı. Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır, Edgar İe ve Vitor Hugo müthiş direndiler. Bu üçlüye diğer takım arkadaşları katılamadı. Fırtına çok da iyi oynamadığı mücadelede kazanılan kornerde son haftaların formda ismi Vitor Hugo'nun mükemmel kafa golüyle 1-0 öne geçti. Kalan bölümde Hatayspor bastırdı, Hugo bu defa savunmadaki asli işini başarıyla yaptı. Kupa maçında Adana Demirspor'a 2 gol atan Hugo'nun o günkü performansı turu getirmemişti. Bu sefer golüyle 3 puanı aldılar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor