"Bir şok yaşandı ama..."

Ahmet Çubukçu Beşiktaş maçı için umutlu konuştu

"Bir şok yaşandı ama..."
Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, kritik Beşiktaş deplasmanı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu:  “Herkes sorumluluğunu biliyor. Derbi başka olacak inanıyorum.”

Gereken dersin alındığını ifade eden Ahmet Çubukçu, özetle şu ifadeleri kullandı: “Elbette bir şok yaşandı. Bunu saklamak, olmamış gibi davranmak mümkün değil. Ancak aştığımızı, takımın tamamen toparlendiğini çok rahatlıkla söyleyebilirim...”

‘Rüzgar tersine dönecek’

“Oyuncularımızın tamamı sorumluluğunun bilincinde. Herkes Ersun Hoca’nın sahaya süreceği kadroda kendine yer bulabilmek adına inanılmaz bir çaba harcıyor. Derbilerin, büyük maçların atmosferi her zaman farklıdır. Pazar günü de farklı ve bizim için rüzgarı tersine çevirme adına değerli bir 90 dakikaya çıkacağız. Futbolcularımız adına Beşiktaş ile karşılaşacak olmaktan daha iyi bir motivasyon olamaz. Taraftarımız, İstanbul’daki maçta bambaşka bir Trabzonspor izleyecek.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler